Cautare

270 de rezultate pentru "neptun olimp" (4.41 secunde)
Despre avioanele F16 nu are rost sa vorbim, ele au intrat deja intr-o legenda comica si singurul american care mai stie ceva de ele e o secretara de culoare, care, in aprilie 2008, la Neptun, si-a notat pe To-do-list, in dreptul alineatului despre avioane, ceea ce a zis presedintele Romaniei, adica:
In weekend-ul de 1 mai, prim-ministrul cenzurat a fost convocat la Neptun.
Orice Guvern, banuiesc, din lume are cativa demnitari, nu prea multi, dar le stabilim rangul, consilier prezidentiali care e la rang de ministru, pentru astia tin 20, 30, 50 de apartamente si din cele Dumnezeu stie cate vile de protocol tinem zece vile ca presedintele, presedintele Camerei, al Senatului, primul-ministru sa mearga la Neptun, la Predeal sau la Covasna, daca e cazul, zece vile, restul absolut toate celelalte sa le vindem", a spus Ponta la Realitatea TV.
Liviu Dragnea a avut recent, la Neptun, o discutie cu importanti lideri ai PSD, in care isi anuntase intentia de a se retrage.
In Neptun, tarifele se mentin in jurul valorii de 2 - 3,5 milioane de lei la doua stele, la fel ca si in cazul hotelurilor din Eforie Nord.
Spre exemplu, prin agentia de turism Turist Center pot fi alese ca destinatie Mamaia (800.000 de lei de persoana pentru trei nopti la hotel de doua stele), dar si Neptun (850.000 de lei).
Mamaia a condus si in acest an in topul destinatiilor de pe Litoral alese de turistii romani, alte doua statiuni preferate fiind Neptun si Costinesti.
Potrivit operatorilor din turism, cea mai cautata statiune este Mamaia, urmata de Eforie Nord, Saturn, Neptun, Jupiter si Venus. Ei sunt optimisti pentru urmatoarele zile si spun ca sezonul de varf s-a mutat, in acest an, intre 1 si 20 august.
"Este vorba de contractele pentru Mamaia, Neptun si pentru circuite in tara, respectiv patru curse charter din Suedia, Danemarca si Finlanda", a precizat Popescu, care este reprezentantul TUI in Romania.
Mai trebuie spus ca cele mai multe oferte sunt pentru Mamaia (900 de locuri) si Neptun (800 de locuri). Singura problema ar mai fi starea vremii.
De asemenea, au mai ramas pe dinafara si Mamaia VI, Mamaia VII, Eforie Nord I si sectorul Neptun I. Agentii economici care vor fi desemnati castigatori vor avea mai multe obligatii.
La Neptun, la Hotel "Decebal" (trei stele), un pachet special de patru nopti, in perioada 28 aprilie-1 Mai, este 193 RON, pretul majorandu-se pana la 454 RON in cazul in care clientii opteaza pentru servirea a trei mese zilnice.
In cadrul programului sunt ofertate aproximativ 3.000 de locuri de cazare in statiunile de pe litoral, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Jupiter, Saturn si Mangalia.
Inca de la primele ore ale diminetii de duminica, in prima zi de Pasti, mangaliotii si "invitatii" acestora, primii turisti de pe litoralul sudic, au luat cu asalt toate padurile din zona - Comorova din Neptun si Hagieni din Limanu.
Federatia pentru Educatie pentru Mediu (FEE) a acordat, in premiera pentru Romania, distinctia "Steagul Albastru - Blue Flag" pentru plajele din cinci statiuni, respectiv Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Venus si Saturn, precum si pentru un port turistic din Eforie Nord.
In perioada 14-18 iunie a.c., in statiunea Neptun se va desfasura cea de a XXXVI-a editie a Targului National de Marfuri Textile - Incaltaminte TEXIN 2006.
La Neptun, plaja "La Steaguri" este o adevarata oaza a sporturilor nautice, a sezlongurilor, saltelelor si umbrelelor, toate, evident, contracost, iar in centrul ei TVR-istii se pregatesc pentru emisiunea lui Catalin Maruta, "Plaja lui Maruta", transmisa in direct pe TVR2, in fiecare dimineata.
Asa ca la finele saptamanii, DADL-ul muncea in special in Venus, Saturn si Neptun , adica tocmai acolo unde plajele au fost concesionate cu ani in urma sau castigate la licitatiile de anul in curs.
Astfel, la hotelul Miorita din Neptun, tarifele vor scadea de la 624 lei noi la 503 lei noi pentru seriile din 18 si 24 august si la 458 lei pentru intervalul 30 august - 4 septembrie, preturile fiind valabile pentru o persoana cazata 6 nopti intr-o camera dubla, cu demipensiune.
Localnicii din Mangalia, Neptun sau Venus, constata, de la an la an, imputinarea plajelor cu zeci de metri.
google-analytics.com